ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΑΤΟΥΑΖ


Επειδή τα τατουάζ είναι μόνιμα, καλό είναι πριν κάνουμε κάποιο tattoo, να το σκεφτούμε διεξοδικά και ψύχραιμα, έχοντας κάποια πράγματα στο μυαλό μας ώστε να μη το μετανιώσουμε αργότερα. Τι πρέπει να προσέξουμε ώστε να μη μετανιώσουμε για το τατουάζ και πως να επιλέξουμε το κατάλληλο σχέδιο για να μας ταιριάζει για όλη μας τη ζωή;


ΓΙΑΤΙ ΤΑΤΟΥΑΖ;
Καταρχάς πρέπει να σιγουρευτούμε αν πράγματι θέλουμε να κάνουμε τατουάζ,  η αν απλά θέλουμε να το κάνουμε για κάποιους εφήμερους ψυχολογικούς λόγους. Γιατί αν το κάνουμε πάνω στον ενθουσιασμό μας ή απλά για να είμαστε μέσα στη μόδα τότε είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσουμε κάποια στιγμή.

ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Θα πρέπει να επιλέξουμε έναν σωστό επαγγελματία τόσο για λόγους υγιεινής όσο και για να έχουμε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Το άτομο που θα μας κάνει το τατουάζ θα πρέπει να μας εμπνέει εμπιστοσύνη και να είναι πρόθυμο να  μας αφιερώσει χρόνο και να λύσει τις όποιες απορίες μας. Να αγαπάει και να σέβεται αυτό που κάνει.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΧΕΔΙΟ;
Δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα σχέδια πριν κατασταλάξετε σε κάποιο. Κάποιο σχέδιο tattoo που ταιριάζει σε κάποιον και φαίνεται όμορφο δεν είναι απαραίτητο πως θα ταιριάζει και σε εμάς. Η πιο έξυπνη λύση είναι το σχέδιο που επιλέξουμε να το κάνουμε πρώτα σε τατουαζ χένας που δεν είναι μόνιμο ώστε να καταλήξουμε με ασφάλεια αν πράγματι μας αρέσει τόσο το σχέδιο όσο και το σημείο που έχουμε επιλέξει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
Ο χρόνος επηρεάζει το σώμα μας και επηρεάζει και τα tattoo. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε ώστε το τατουάζ να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το χρώμα του είναι να αποφεύγουμε το εκθέτουμε στον ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερο. Δυστυχώς το να πάμε να μας περάσουν ξανά και ξανά τα χρώματα πάνω από το τατουάζ που έχουμε κάνει δεν είναι επιλογή καθώς συνεχόμενα τατουάζ πάνω από το ίδιο σημείο καταστρέφουν το δέρμα και δεν έχουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 

©Copyright 2011 ΤΑΤΟΥΑΖ TATTOO | TNB